مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک

سلام و عرض ادب.
بنابر ماده 100 برای آپارتمان اینجانب که 15 سال ساخت است حکمی صادر شده مبنی بر تخریب دو واحد همکف برای پارکینگ و تخریب قسمتی از واحدین طبقه بالاتر که حدود 20 متر پیشروی کرده اند. شاکی خصوصی ادعا دارد که میتواند با گرفتن وکیل از تخریب دو واحد همکف جلوگیری کند و فقط آن دو واحدی که پیشروی کرده اند تخریب شود. آیا این ادعای ایشان ممکن است؟
از لطف و توجه شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

جلوگیری از تخریب ملک حکم تخریب ملک توسط شهرداری تخریب ملک کمیسیون ماده 100 شهرداری