مشاوره حقوقی رایگان - در مورد فروش زمین

سلام
چند سال پیش بنده یک زمین بهم معرفی شد و یکی از دوستانم یه وام داشت که روی زمین میدادن
بهش زمینو معرفی کردم و قبول کرد
مدارکو دادم کارشناسی بانک انجام شد
نامه استعلامات رو دادن منم دادم به مالک که جوابشو بده بهمون
بعد جواب استعلامات رو گرفتم و نماینده مالک گفت مالکین پیرن پ نمیتونن بیان اصفهان برای دفترخانه یه وکالت بهت میدن شما برو و ترهین رو انجام بده
یه قرارداد نوشتیم و وکالتو بهم دادن یه چکم ازم گرفتن وقتی به دفترخانه مراجعه کردیم متوحه شدیم جواب استعلامات جعلیه و قرارداد و بهشون س دادیم و چکم گرفتیم و معامله انجام نشد
بعد چند سال اداره ثیت از ما شکایت کرده برا جعل ...
چون وکالت بنام من بوده
من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما در ابتدا باید هرگونه اتهام را انکار کنید و اثبات ادعای جعل برعهده اداره ثبت می باشد که از شما شکایت کرده است. شما باید عنوان کنید من وکالت داشته ام برای ترهین و چیزی جعل نکرده ام.
اگر که جواب استعلامات از طرف نماینده مالکین جعل شده باشد و بعد به شما داده شده باشد تاریخ جواب استعلامات نسبت به تاریخ وکالتی که به شما داده شده احتمالاَ مقدم می باشد و بدین وسیله می توانید از خود دفاع کنید. البته اگر دو شاهد داشته باشید که مدارک را فرد دیگری به شما داده است وضعیت بهتری خواهید داشت. از آن جا که موضوع حساس است، بهتر است وکیل بگیرید.