مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال غیر مشروع

سلام
از حساب من حدود یک سال پیش1میلیون تومان از طریق اینترنت برداشت شده و به حساب یک نفر دیگر واریز شد من هم با حضور در پلیس فتا و دادگستری شکایت کردم و الان حکم دادند که مدارکی دال بر گناهکار فرد مربوطه ارائه ندادم و من دوباره به صورت کیفری اعتراض نموده و خواستار استرداد مال غیر مشروع شدم
حالا قرار است دادگاه در شهر دیگری برگزار بشود و من نمیتونم به آن شهر بروم بخاطر بعد مسافت
میتوانید راهنماییم کنید
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

وكيل از همان شهرستان بگيريد
لايحه دفاعيه مناسبدر پرونده بگذاريد جلسه دادگاه حتما خودتان يا وكيل حضور داشته باشد
ادرس واقعي محل سكونت را در پرونده بنويسيد