مشاوره حقوقی رایگان - برداشت پول از کارت حساب

با سلام
اینجانب در مورخ 2/11/99 در ساعت 16:12 روز پنجشنبه پیامکی به گوشیم آمد که مبلغی برداشت شده و این عمل سه مرتبه و در مدت تقریبا 15 دقیقه کل حساب بنده را خالی نموده ... این شخصی ناشناس بوسیله خرید از کارتم اقدام کرده .. درصورتی کارت بانکی پیشه من بوده، پلیس فتا شکایت کردم فعلا نتیجه نگرفتم .. بانک هم به من گفت که از کارتم کپی شده و بوسیله پوز هم در سه جا کارت کشیده .. حالا کل زندگیم به باد رفته ... لطفا خواهشا راهنمایی فرمایید چگونه دزد پولم را بگیرم ..

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
مهمترین راه هامواردفوق است
مساله نیازبه بررسی وپیگیری دارد،اگرقصورازسوی بانک باشدعلیه بانک واگرمتصرف کارت شناسایی شودعلیه اوطرح دعواشود