مشاوره حقوقی رایگان - قطع نفقه زن ناشزه و حق الوکاله

سلام
بنده زوج پرونده الزام به تمکین هستم
رای دادگاه به نفع بنده آماده است و همسرم (زوجه) ملزم به تمکین گردیده است
وکیل ایشان اعتراض کرده
ایشون کلا 2ماه با بنده زندگی کردند و الان 6ماه که رفتن
آیا در این مدت 6ماه که رفته است و پرونده در جریان است هم نفقه به ایشان تعلق میگیرد یا خیر و فقط 2ماه که حضور داشتند نفقه میگیرند؟؟
اگر بنده وکیل بگیرم و رای دادگاه به نفع بنده باشه و ایشان در پرونده شکست بخورند ایشون باید هزینه وکیل بنده را بدهند یا خیر و خود بنده باید به هر حال پرداخت کنم؟؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر وکیل بگیریدحق الوکاله فقط به نرخ تعرفه به شما باز می گردد وباید دادخواست مجزا بدهید