مشاوره حقوقی رایگان - حضانت خواهر و برادر

سلام من دخترم مجردم و 21سالمه شاغلم و فوق دیپلم دارم مشکل جسمی ندارم و از 15سالگی مستقل و مسلط به امور زندگی هستم پدر و مادرم جدا شدن در حال حاضر با مادرم زندگی میکنیم پدرم اعتیاد دارن و توانایی مالی برای نگهداری مارو ندارن از طرفی مادرم هم اعتیاد داشت و رفتار منطقی و مناسبی نداره و کارای خجالت اور میکنه من دو تا خواهر 19 و 17 و یک برادر 15ساله دارم آیا میتونم حضانتشون رو برعهده بگیرم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به حکم دادگاه وبه شرط اثبات عدم صلاحیت والدین میشود.البته معمولا حضانت در مورد اشخاصی است که به سن بلوغ نرسیده اند.