مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سند تقلبی

سلام
موتور از یک فروشگاه خریدم . این موتور دارای سند از یک شرکت تولیدی معتبر ولی بدون پلاک است . اما شرکت تولید کننده اعلام میدارد سند جعلیست و موتور جزو تولیدات آن شرکت نیست و برای انتقال سند اقدام نمیکند .
1- ایا واقعا امکان جعل سند برای موتوری وجود دارد که جزو تولیدات شرکت تولیدی نیست ؟
هولوگرام ... امضا های نمایندگان شرکت و سایر مشخصات سند به نظر میرسد که درست میباشد

لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار کنم

ممنون

پاسخ ها :

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

با سلام
بله معنای جعل همین است