مشاوره حقوقی رایگان - قوانین آپارتمان درخصوص پارکینگ

با عرض سلام و خسته نباشید
من مالک یک واحد آپارتمان بدون پارکینگ میباشم شایان ذکر است که آپارتمان 10 واحدی و 3 واحد بدون پارکینگ میباشند. اختلاف بر سر هزینه های مربوط به پارکینگ من باب مثال خرابی درب ماشین رو پارکینگ میباشد که بر حسب اظهار مدیر آپارتمان هزینه تعمیر و تعویض قطعات با اینجانب حساب شده در حالی که من پارکینگ ندارم و حتی ریموت درب آنرا نیز در اختیارم نگذاشته اند اما طلب هزینه مینمایند. 2 واحد به غیر از من که پارکینگ ندارند بصورت توافقی ماشین پارک مینمایند. خواهشمند است بفرمائید آیا هزینه های مربوط به پارکینگ را من باید پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر شما از درب پارکینگ استفاده نمی کنید (مثلا برای اسباب کشی و ...) هزینه ای به شما تعلق نمی گیرد.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مشاعات ساختمان،جمعی است،بایدمحاسبه شود.موفق باشید