مشاوره حقوقی رایگان - خرید مغازه

باسلام بنده چند روز قبل از شروع کرونا مغازه ای را خریداری کردم و تقریبا بیشتر از یک چهارم پولش را پیش پرداخت کرده ام. با توجه به توان مالی و کارهایم مبلغ یکصد میلیون تومان را تا تاریخ ٩٩/٢/٣0 باید پرداخت میکردم. با توجه به کرونا کسب و کارم اونی که باید نشد و من فقط بیست میلیون تومانش را پرداخت نمودم. دیروز طرف زنگ زده که معامله را یکطرفه فسخ میکنم. من یک هفته وقت خاستم اما قبول نمیکند. در قولنامه اسم هیچگونه فسخی در هر شرایطی وجود ندارد.
جناب آیا وکیل ایشان میتواند فسخ یکطرفه کند. باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام خیر فورا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مغازه را علیهش بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer