مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص عدم رابطه مقعدی

با سلام خانومی 40 ساله هستم که بعد از 15 سال زندگی مشترک کسی که در زمان مجردی با او رابطه دوستی داشتم با حیله و نمیدونم چه راه و روشی مدعی شده با من رابطه مقعدی داشته در حالی که نه تنها این مسیله صحت ندارد به دلیل ناتوانی جنسی همسرم حدود 8 سالی هست که هیچ نوع رابطه جنسی ندارم برای اثبات این مسیله و احراز حق و اعاده حیثیت لطفا راهنمایی بفرمایید باید چه کار کنم به کجا مراجعه کنم پزشک زنان یا پزشکی قانونی یا دادگاه

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .نبازی به مراجعه به پزشکی نیست .صرف اینکه ایشان این ادعا را کرده اند و شما نا محرم میباشید میتونید از ایشون شکایت افترا و تهمت به داشتن رابطه نا مشروع کنید .صرف ادعا و اثباتش باعث محکومیت ایشان میشود و نیازی به پزشکی نیست

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بعنوان تهمت. افترا به داشتن رابطه‌ نامشروع از ایشان شکایت کنید. موضوع شما ارتباطی به پزشکی قانونی ندارد