مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. من یک سال و چند ماه پیش نامزدی کردم و تا عید امسال عقد نکردیم من از اولشم با این ازدواج مخالف بودم ولی پدر و مادرم همش میخواستن که این دخترو بگیرم منم به اسرار اونا قبول کردم ولی الان دو ماهه که عقد کردیم من میدونم که این دختر به درد من نمیخوره و میخوام طلاقش بدم. میخواستم بدونم ایا اگه الان طلاق بدم باید مهریه رو پرداخت بکنم یا نه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به محض وقوع عقد زن می تواند مهریه را اگر عندالمطالبه باشدمطالبه کند و در صورت طلاق اگر باکره باشد نصف مهریه تعلق میگیرد و اگر باکره نباشد تمام مهریه را می تواند بگیرد