مشاوره حقوقی رایگان - من ضامن چک یه نفر شدم و چک برگشت خورده و دادگاه حساب من رو مسدود کرده

سلام، من ضامن یه چک شدم به مبلغ حدود 5 میلیون تومن، چک برگشت خورده و من به عنوان ضامن حسابم مسدود شده، این موضوع مربوط به دادگاه ساری است اما من مشهد هستم و نمی‌توانم از سرکارم مرخصی بگیرم و بیام دادگاه، میتونم یه وکیل بگیرم و مبلغ رو اقساطی پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام وکیل میتونید بگیرید ولی اقساطی شدن اون بسته به نظر شعبه صادر کننده حکم هست
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer