مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و ملاقات فرزند

سلام خسته نباشید.
من یه سوالی داشتم. داداشم چند ماهه که از خانومشون جدا شدن و یه بچه (دختر) 3ساله دارن. خانومشون درخواست نفقه فرزند کرده در صورتی که ما 3ماه پیش شکایت کردیم مبنی بر اینکه بچه رو بهمون نشون نمیده ولی شکایتمون به جایی نرسید اصلا معلوم نشد چی شد. حالا ایشون درخواست نفقه 250 هزار تومان به صورت ماهیانه کردن. میخواستم بدونم پول پیش نفقه تعلق میگیره؟ یا فقط ماهیانه باید بپردازیم ؟ و اینکه آیا اون خانوم میتونه بچه رو نشون نده و نفقه فرزند بگیره؟ آیا اصلا میتونن بچه رو تا 7سالگی بهمون نشون ندن؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

میشه لطفا جواب بدین

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در صورت طلاق حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و می تواند نفقه مطالبه نماید شما نیز دادخواست متقابل ملاقات فرزند را بدهید تا دادگاه مادر را ملزم به ملاقات فرزند نماید ملاقات می تواند یک یا چند روز یا چند ساعت در هفته باشد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- خیر 2-بلی 3-ارتباطی با هم نداره 4-خیر.یاالله