مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار پس از پایان قرارداد شفاهی

با سلام

با کارمندی قرارداد شفاهی 5 ماهه و سپس قرارداد شفاهی یکساله بسته شده است.

در این مدت بیمه، سنوات، عیدی، پاداش و ... کاملا پرداخت شده است.

بعد از پایان قرارداد شفاهی یکساله کارگر میتواند درخواست برگشت به کار دهد؟

مبنای مورد قبول واقع شدن مدت زمان قرارداد شفاهی چیست؟ اگر کارگر مدت زمان قرارداد را بیشتر ادعا کند رای هیئت اداره کار چگونه می باشد؟
چگونه قرارداد شفاهی مستمر و دایم از طرف هیئت تشخیص داده می شود؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

معمولا قرارداد شفاهی ملاک نیست مگر این که شهادت شهود یا یک عرف کلی در شرکت بزرگی باشد و مثلا همه کارمندان آن بیشتر از یک سال مشغول باشند. اثبات قرارداد شفاهی کار راحتی نیست.