مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای اداره کار بعد از تقریبا 3 سال امکان دارد؟

سلام وقت بخیر
بنده در کارخانه ای به عنوان نیروی اداری مشغول بودم. از سال 95 کارخانه بدلیل مشکل تولید قادر به تولید نبود ولی همچنان با چند نیروی اداری ادامه کار داشتن. سال 96 به گروهی جدید واگذار شد با این شرط که کلیه دیون شرکت تا ان زمان را پرداخت کند. من به توصیه مالک قبلی شکایت کرده بودم که مبلغ بدهیم مشخص باشد گروه جدید ادامه همکاری داشتن ولی بدلیل عدم پرداخت بنده ادامه کاری از اول 98 ندادم الان شکایت کردم و ملکی را توقیف کردم ولی کارفرما روی حکم من که مربوط به سال 96 هست اعتراض گذاشته که کارخانه تعطیل بوده در صورتی که هم قرارداد داشته ام هم بازرسی بیمه. هم زمان اعتراض به دیوان هم دو سال گذشته. با این توضیحات ایا امکان داره که رای اداره کار من مشکل پیدا کند؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام اگر رای قطعی شده باشد خیر