مشاوره حقوقی رایگان - بابت با دلایل و مدارک همش رای خلاف موضوع داده اداره کار

با معرفی نامه و تایید دستور شهردار معرفی به اخذ قرارداد 10/11/97 مشغول شده که از ساعت 4 صبح الی13 که بخشنامه که اعلام کرده شرکت هست و ارائه شده و نماینده ایشان هم در هیات تشخیص اقرار کرده ساعت و بدلیل خدماتی بودن بدونه تعطیلی جمعه و رسمی حتی، در اخر 99/2/12 تا 99/2/27 بعلت بیماری اروپا و گواهی پزشک و معرفی بیمه تامین بابت بازگشت بکار داده شد که قبول نکرده، و شرکت ان امضا کرده و تاریخ زده. در صورتی که 99/2/10 ترک کار زده اولین سوتی، باز هم هیئت تشخیص وزارت کار قطع همکاری از طرف خواهان موجه و ارادی زده بعلت دادخواست دادید بدوی در صورتی که مدرک دادخواست بنده که قبل 30 روز که قانون کار گفته ثبت دادخواست داده ام
حال هم تاییدیه رای بدوی داخل اختلاف بنا به اعتراض من ذکر کردند، دادنامه تجدیدنظر ختم مذاکرات زده دلیل فوق را حق شیفت، حقوق کم میداده بر مدارکی بانکی، نه اضافه کاری،..
حال درخواست قراردادم کردم که در پرونده هست خوانده داده نمیدند، خلاصه میخواهم طول دیگر نکشد و در اداره کار رسیدگی چکار کنم. در ضمن جلسات هیئت تشخیص اول 2نفر و کارفرما نبوده، حل اختلاف هم 2نفر بازرس اداره کار و نماینده کارگری 1نفرو کارفرما دستور جلسه نبوده. حال واقعا میتوان رای را ابطال نمود و برای تمام ادعاها مدرک دارم، قرارداد ندارم، کارفرما تاییدکرده یک قرار داشته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما باید با مطالعه اسناد و مدارک بررسی بشود