مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید ... من وقت دادگاه نفقه داشتم و اون جلسه حاضر نشدم دادگاه .... و شورای حل اختلاف رای غیابی برای نفقه صادر کرد ..‌. سوال من اینه که آیا باید برای پرداخت نفقه ضامن ببرم یا خیر .... و سوال بعدی من هم اینه که برای پرداخت مهریه دادگاه ضامن از من میخواد یا خیر .... ممنون و سپاس از شما بزرگواران

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر شکایت کیفری باشد وقاضی قصد تفهیم اتهام داشته باشد بله در غیراین صورت خیر