مشاوره حقوقی رایگان - ضامن برای نفقه

سلام و خسته نباشید
برای نفقه دخترم شکایت کردم شورا رای غیابی صادر کرده رفتم شورای حل اختلاف گفتن باید ضامن بیاری کارمند با فیش حقوقی
الان من کارمند دولتی یا رسمی با فیش حقوقی پیدا نمیکنم باید چی کار کنم آیا میتونم مادرم که مستمری بگیر هست رو با فیش حقوقی ببرم شورا یا نه؟ یا کارمند خصوصی با فیش حقوقی؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما زوج هستید یا زوجه؟! جهت توضیحات بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید تا راهکار مناسب قانونی خدمتتان ارائه گردد.