مشاوره حقوقی رایگان - تظاهر در امر وکالت

سوال کیفری
طبق گزارش حفاظت دادگستری و شکایت موکل وکیل دفترمون که اینجانب مدیر دفتر وکالت وکیل بودم. پرونده ای مبنی بر تظاهر در امر وکالت تشکیل و با صدور رای توسط دادگاه جزائی نهایتاً به پرداخت سی میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدم و اجرا شد. ولی پس از مدتی همان شعبه پرونده دیگری مبنی کلاهبرداری تشکیل و به دوسال حبس و رد مال و جزای نقدی بصورت غیابی محکوم نمود. واخواهی کردم. متاسفانه عیناَ تائید کرد. حال تجدیدنظرخواهی کرده ام حالا چکار کنم؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
در جرم کلاهبرداری شاکی باید ثابت کنید که شما با توسل به وسایل متقلبانه و انجام مانورهای متقلبانه مالی از شاکی تحصیل نموده اید.