مشاوره حقوقی رایگان - سند گرفتن برای زمین کشاورزی ارثی

سلام خسته نباشید در یک منطقه که در قدیم زمین کشاورزی بودن و چاه اب هم تا به امروز هست و چندین نفر از مردم اون منطقه که از اون چاه اب و زمینهای کشاوری سهم دار هستند که با گذر زمان و من نمیدونم به چه علت اب اون چاه خشک و پروانه چاه باطل شده همه سهام دارن یک قسمت از سهمشون رو خونه کردن و یا به دیگران فروخته اند تا به امروز که زمان حال است که پدر من یکی از همین سهام داران بوده است و پدرم 18 سال پیش شهید و حالا من میخوام زمین خود را ببندم که یک سازمانی که اسمش فراموش کرم از کار کردن من جلو گیری میکنه ایا راهی گرفتن سند برای زمین من وجود دارد از کجا باید شروع کنم بعضی از سهام داران قسمتی از زمین های خود را سند کردن ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، اگر بقیه سند گرفتند احتمالا شما هم میتوانید. از همسایگانتون در مورد چگونگی دریافت سند یا احتمالا تغییر کاربری سوال بفرمایید و با نقشه یو تی ام محل و مدارکتون به یک وکیل پایه یک در شهر محل زمین مراجعه کنید.