مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به گرفتن سند

حدود بیساله بعد از پدر بزرگ زمین که در تصرف داشت به پدرم و من رسیده که ده سال پیش من دکه داخل زمین تبدیل کردم به بنای صد متری برای کافه و تا بحال مشغول کار بودم و اجاره هم چند سال دادم ولی سند نداریم زمین 3هزار متر ساحلی هستش و قیمت بالایی داره و اینکه زمین های هم ردیف زمین ما همه توسط ستاد اجرایی امام واگذار شده است
راهکار و وکیلی می‌خوام تسلط کامل داشته
باشه ..

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اسناد و مدارک شما قابل بررسی می‌باشد