مشاوره حقوقی رایگان - ورود حرایم، معابر به زمین

مادر بزرگ من مالک زمین به متراژ1500 در رودبار هست که قبل از زلزله یه مقداری رو اداره راه برای جاده گرفن ولی پول ندادن، بعد از زلزله که دیوار ها ریخت و میخواستن دیوار بکشن سال 1395، دهیار مجبورشون کرد عقب نشینی کنند و حتی درختاشون از زمین بیرون مونده، در حال حاضر حدود 700 متر زمین مونده و هیچ قولنامه ای هم از زمین نیست چون در زمان زلزله مفقود شده.و فقط الان با استشهادیه اقدام به گرفتن سند کردیم. دهیاری نقشه بردار اورده و خیلی از متراژ زمین در حریم رودخانه، معابر کوچه و جاده رفته ومی خوایم برای گرفتن هزینه اقدام کنیم. چه کاری باید انجام داد؟ مورد بعدی در سندی که میخوان بهمون بدن باید چه مواردی از این مسایل باشه که بتونیم بابت مقدار در طرح هادی و جاده و ..... اقدام کنیم. چون احساس میکنم دهیاری از نا اگاهی مادربزرگم خیلی سو استفاده کرده و حتی درختای مادر بزرگم هم قطع کردن خیلی سال پیش.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
مقداری زمینی که توسط اداره راه گرفته شده باید بهای زمین طبق قیمت روز پرداخت گردد
و شما باید دادخواست مناسب به طرفیت اداره راه اقامه نمایید