مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسرم از من به جرم خیانت با اسکرین شات

سلام، همسرم با من خیلی وقته مشکل داره و جدیدا از من به جرم خیانت و رابطه با یه آقا شکایت کردن و اسکرین شات از واتساپ گرفتن ، در صورتی که من واتساپ ندارم و احتمالا اونا با شماره ی من با یه گوشی دیگه تو این مدت اکانت واتساپ درست کردن و با کسی رابطه برقرار کردن و پس از گرفتن اسکرین شات همه ی شات ها رو برای تمام فامیل ها فرستادن و آبروی منو بردن و سپس شکایت کردن، لطفا کمک کنید با سپاس.

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
1- از پلیس فتا بخواهید تحقیق کنه که واتساپ سیمکارت شما روی چه دستگاه تلفنی فعال شده
2- بعد از این اقدام متوجه خواهید شد که واتساپ سیمکارت شما رو چه کسی فعال کرده
3- النهایه میتوانید دفاع کنیدکه ارتباطی با مرد غریبه نداشتید