مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه خرید کالای اقساطی

سلام و عرض ادب
من فروشگاه پوشاک داشتم که مدتی به دلیل بیماری به دست فروشنده اداره میشد و طلب از کسانی که به طور اقساط خرید کرده اند دارم که به مدت 3سال هست پرداخت نمی کنند و هرچه تماس میگیرم و پیام میدهم اقدام به پرداخت نمی کنند .. لطفا راهنمایی کنید با توجه به نرخ تورم و اینکه پول من ارزش خود را از دست داده چگونه برای وصول طلبم اقدام و شکایت کنم که اصل و دیرکرد رو دریافت کنم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

به عنوان اولین اقدام از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای برای مخاطبین ارسال و مهلتی عرفی جهت پرداخت تعیین نمایید.

برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام مراجعه کنید:

mohsen.narimani.lawyer