مشاوره حقوقی رایگان - عدم بازگشت چک ضمانت تخلیه توسط موجر

سلام روزبخیر
بنده برای قرارداد اجاره مغازه. دو فقره چک ضمانت تخلیه و پرداخت اجاره رو به موجر تحویل دادم. بعد از اتمام قرارداد و خالی کردن مغازه و پرداخت کلیه مبالغ شارژ و اجاره. صاحب ملک تحویل چک ها رو به چند روز بعد موکول کردند. سپس به دلیل کرونا چند ماه عقب افتاد و الان هم وعده چند روز دیگر می دهند.
در صورت شکایت من. آیا به جز پس گرفتن چک ها. مجازات دیگری شامل حال موجر می شود؟
و اینکه آیا امکان سو استفاده از آن چک ها با توجه به قید شدن "جهت ضمانت" برای موجر وجود دارد یا خیر؟
بسیار سپاسگذار

پاسخ ها :

شکایت از موجر به دلیل پس ندادن چک ضمانت تخلیه پس ندادن چک تخلیه مستاجر چک تخلیه مستاجر چک ضمانت تخلیه چک تخلیه چک موجر مستاجر اجاره