مشاوره حقوقی رایگان - چک تخلیه

با سلام. بنده یک مغازه اجاره کردم و یک فقره چک بابت ضمانت تخلیه به موجر دادم. بعد از تخلیه مغازه چک نزد موجر ماند و حالا بعد از 5سال از تخلیه مغازه چک را به اجرا گذاشته و برگشت زده. با توجه به اینکه چک بابت تخلیه بوده و ملک تخلیه شده، من چکار باید بکنم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید و درخواست استرداد چک را داشته باشید ، در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم خدمت شما گوشزد شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چک در قرارداد قید شده که بابت تخلیه اجاره بوده و یا شاهد داربد میتوانید ارایه دهید و دعوا رد شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا شکوائیه خیانت در امانت را مطرح نمایید

و سپس دادخواست استرداد لاشه چک به علت ضمانتی بودن را اقامه نمایید و

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید در زمان تخلیه چک را به شما تحویل میدادند لذا شما دادخواست استرداد لاشه چک مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت خیانت در امانت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر داخل چک نوشته بابت ضمانت همین مطلب را بگو اگر ننوشتی باید با مدارک دیگه ثابت کنید که بابت ضمانت بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید
و اگر اجرائیه صادر شده، دادخواست استرداد لاشه چک و ابطال عملیات اجرایی بدهید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگردرقراردادشماره چک درج شده است نسبت به آن درجلسه توضیح دهید وبه شهادت شهوداستنادکنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت خیانت در امانت کنید و متقابلاً میتوانید استرداد لاشه چک ضمانتی را ارایه دهید

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام در صورتی که قرارداد اجاره را دارید و موضوع ضمانتی بودن چک قید شده است به دادگاه ارائه نمایید و یا با شهادت شهود ضمانتی بودن چک در قبال تخلیه را به اثبات برسانید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام شما اگر شماره چک رو دراجاره نامه که جهت تخلیه بوده درج کردید که دعوای چک با یک دادخواست متقابل رد میشه اگر که درج نشده متاسفانه با چالش روبرو خواهید شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

این مورد را با ارائه ادله می بایست ثابت کنید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

با ادله اثبات دعوی امانی بودن را ثابت و شکواییه کیفری مطرح کنید

رشید عنایت تبار

جناب آقای رشید عنایت تبار :

با سلام و احترام
شما می توانید علیه کسی که چک را اقدام نموده است شکایت کیفری تحت عنوان خیانت در امانت مطرح نمایید و به دادگاه حقوقی صادرکننده اجرائیه اعلام نمایید و در صورت لزوم دادخواست ابطال اجرائیه و توقف عملیات اجرایی را بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت ذکر ضمانتی بودن دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید در صورت عدم ذکر به شهود و..‌ استناد نمایید

الناز دانائی راد

سرکار خانم الناز دانائی راد :

با سلام. علت اینکه شما تا بحال استرداد ااشه چک را مطرح نکرده اید چه بوده است؟09155735931 دانائی راد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مدارکی مبنی بر ادعای خود دارید در جلسه رسیدگی مطرح و ارائه نمایید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما چنانچه در قرارداد شماره چک درج شده باشد شکایت خیانت در امانت مطرح نماید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
نسبت به طرح شکایت خیانت در امانت اقدام نمایید و با احراز آن از چک موصوف رفع سوء نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

در اداره ثبت به اجرا گذاشته یا از طریق دادگاه؟

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در دفاتر خدمات الکتورنیک قضایی شکوائیه خیانت در امانت را ارجاع دهید و
همچنین
سپس دادخواست استرداد لاشه چک به علت ضمانتی بودن را پیگیر باشید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دفاع متناسب توسط وكيل زبده نماييد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت خیانت در امانت کنید . دادخواست تقابل به خواسته استرداد لاشه چک مطرح کنید. در جلسه رسیدگی دادگاه از خود دفاع کنید. اجاره نامه را ارائه بدهید.

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام آیا در قرداد اجاره شماره چک را ذکر کرده اید؟ یا در متن چک نوشته اید بابت ضمانت بوده

فاضل شاهملکی

جناب آقای فاضل شاهملکی :

شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شکواییه خیانت در امانت ثبت نمایید و بعد از اینکه رای قطعی صادر شد میتوانید استرداد آن را بخواهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با اثبات ضمانتی بودن چک از خود دفاع کنید ولی در مجموع پیشنهاد می شود از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شکایت خیانت در امانت و درخواست استرداد لاشه چک

یک وکیل :

با سلام
طی شرحی از طریق اظهارنامه استرداد چک را مطالبه نمایید چنانچه استرداد نشد امکان طرح شکایت خیانت در امانت را خواهید داشت.