مشاوره حقوقی رایگان - برنده شدن در مزایده و عدم تحویل ملک

با سلام و خسته نباشید در مزایده یک شرکت معتبر دولتی شرکت نموده و پنج درصد مبلغ مزایده رو پرداخت نمودم سپس از شرکت با من تماس گرفتن و خبر برنده شدن در مزایده رو به بنده اعلام نمودن و زمانی که برای سیر مراحل قانونی و اداری به شرکت مراجعه نمودم اعلام کردن که مزایده بهم خورده و شرکت تصمیم دارد کل املاک خود را بصورت یکجا به مزایده بگذارد و از تحویل ملک خوداری نمودن در حال حاضر تقاضای رسیدگی به امر داوری رو از شرکت مادر نمودم . و منتظر جوابیه هستم
ایا یک شرکت معتبر دولتی میتواند همچین کاری انجام بده و ملکی که به مزایده گذاشته رو اعلام پشیمونی از فروش بکنه؟
در ضمن چهار نوبت آگهی فروش یکجا گداشتن اما خریداری پیدا نشد.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

حتما به یک وکیل مراجعه نمایید. بستگی به اسناد مزایده دارد.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،احتمالاتشریفات مزایده موردتخدیش قرارگرفت.موفق باشید