مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه دارم یا خیر

با سلام خدمت شما من سال 92 مرتکب مزاحم تلفنی شدم که شاکی خصوصی هم داشتم ولی آنها رضایت دادن ولی من را بردند زندان عصر آزادم کردن ولی ازم عکس و اثرانگشت گرفته شود خواستم بدانم من سوسابقه کیفری یا سو پیشینه دارم یا خیر . بدش سجل کیفری را میشود کلا پاک کرد از سیستم یا نه ممنونم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر
سوپیشینه یامحکومیت قطعی موثر کیفری دربرخی جرایم محکوم رااز حقوق اجتماعی محروم میکند باید بعدازرای محکومیت قطعی واجرای حکم دربرخی جرایم است
سجل کیفری نیز مربوط به محکومیت های کیفری است شماکه محکومیت کیفری ندارید اسم ومشخصات درسیستم سجل کیفری محسوب نمیشود