مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن سقف حیاط خلوت مشاع

با سلام خدمت کارشناس محترم حقوقی.
بنده در طبقه اول یک آپارتمان چهار طبقه تک واحدی زندگی می کنم که حدود 6 سال پیش بعلت کثیف شدن بیش از حد و عدم امکان استفاده سایر طبقه ها از حیاط خلوت مشاع، اقدام به مسقف کردن حیاط خلوت کردم که در همان موقع طبقه دوم به من گفت "در صورت اذیت شدن بابت صدای کولر( چون کولر بر روی سقف این حیاط خلوت مستقر شد) بنده این سقف را جمع میکنم"بنده هم قبول کردم. بعد از اینکه سقف زده شد ایشان ضمن ابراز نگرانی بابت عدم امنیت طبقه خود با پیشنهاد ایشان، در همان سال با هزینه خودم پنچره هایش را حفاظ زدم و تا به امروز مشکلی نداشتیمو شکایتی از سوی ایشان مطرح نشد. حال من خانه را به فروش رساندم و اکنون تا آبان ماه در خانه بعنوان مستاجر با مالک جدید قرارداد نوشته ام، حالا که طبقه بالا این موضوع فروش خانه ام را فهمیده است می گوید من اجازه استفاده از این سقف و حیاط خلوت را به مالک جدید به علت عدم شناخت ایشان نمی دهم چون در موقع تمیز کردن سقف توسط مالک جدید برای من مزاحمت ایجاد خواهد شد.
حال سوالم این است:
1- با توجه به اینکه ایشان در آن زمان که بنده سقف را زدم بصورت شفاهی موافقت کردند. آیا الان میتوانند ادعای شکایت کنند؟
2- آیا اگر شکایت کنند و حکم تخریب سقف را بگیرد با توجه به اینکه من الان مستاجر هستم، شکایت متوجه مالک است یا بنده هم در این شکایت دخیلم. لازم به ذکر است من در موقع فروش خانه هیچ مبلغ اضافه ای بابت حیاط خلوت مسقف نگرفته ام و در جایی هم این موضوع مکتوب نگردیده است؟
3- هزینه تخریب سقف را چه کسی باید بپردازد؟
4-در صورت ابلاغ حکم تخریب سقف توسط قاضی، آیا بنده میتوانم تا زمان تخلیه ملک در آبان ماه مهلت بگیرم؟
از صرف وقت جنابعالی کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
باید تصرفات در مشاعات رو با هزینه شخصی مالک فعلی رفع نمایید