مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش خودرو

با سلام
چند وقت پیش ماشینم رو به بنگاه فروختم ولی تعویض پلاک و تنظیم سند انجام نشد. بنگاه ماشین رو به یک مشتری فروخت و من به اون مشتری وکالت فروش دادم.الان پلاک تعویض شده ولی سند تنظیم نشده .
اول اینکه ایا این وضعیت ( سند نخوردن به نام مالک جدید ) مشکلی رو برای من بوجود خواهد آورد ؟ درصورت مثبت بودن پاسخ چطور میتونم مجبورش کنم سند برنه؟
ثانیا در مدتی که خریدار نهایی با پلاک من تردد داشته جریمه شده که موقع تعویض پلاک پرداخت نکرده . چطور میشه خریدار رو به پرداخت جریمه ها ملزم کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
1-عدم تنظیم سند رسمی موجبی برای مسئولیت شما نیست.علی ایحال میتوانید بموجب اظهارنامه مراتب امادگی برای تنظیم یند را اعلام نمایید
2-باید برای مطالبه جریمه خودرو دادخواست بدید