مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودروی فروخته شده

با سلام و خسته نباشید. خودرویی را فروختم و وکالت برای انتقال سند دادم خریدار سند نمیزد درخواست توقیف دادم ک یک ماه پیش توقیف شد ولی پیامک توقیف را ندیدم و خریدار چند روز پیش خودرو را رفع توقیف کرده چطور اینکار رو کرده و الان چکار میتونم بکنم ک دوباره گیر بیفته تا پلاکم آزاد بشه

پاسخ ها :

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

با مبايعه نامه رفع توقیف خودرو را خواسته است.دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا پلاک را تعویض کرده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس تاریخچه پلاک از طریق راهور می توانید با اثبات مالکیت خود دادخواست فک پلاک دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا پیگیری نمایید تا علت رفع توقیف مشخص گردد

و شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را تنظیم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست درخواست فک پلاک را نیز میدادید حال می بایست به مرجع محترم مربوطه مراجعه نمایید و علت را جویا گردید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
درخواست مجدد توقیف خودرو رو بدید ، و دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند به نام وی را مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چنین کاری نمی‌تواند کند اگر چنین شده حضوری از راهور مرکز استان پیگیری کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را تقدیم دادگاه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به ان مرجعی که دستور توقیف داده و بعد رفع توقیف کرده مراجعه و علت را جویا شوید