مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

با سلام و عرض ادب بنده بیکار هستم و از خودم هیچی ندارم و برای یک سری دلایل میخواهم از زنم جدا بشنوم بین ما یک دختر 6 ماهه هست
خواستم بدونم نحوه قسط بندی مهریه (50سکه) به چه صورت هست و ایا نیاز به پیش پرداخت هست یا خیر و اگر قسطی شود هرچند ماه یک سکه باید بدهم؟؟ و موضوع بعدی بحث نفقه هست اگر دخترم تا 7 سالگی پیش او باشد و خود دیپلم باشد و پدرش هم بیکار و معتاد من ماهیانه چقدر باید نفقه پرداخت کنم؟؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در مورد سوال اولتان بستگی به نظر دادگاه دارد ودر مورد سوال دومتان بستگی به نظر کارشناس نفقه دارد.