مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی دادن اظهارنامه جهت معامله ملک

با سلام و خسته نباشید بنده به عنوان مالک و فروشنده آپارتمانی با خریدار خود به مشکل خورده ام و ناچارا باید اظهارنامه بدهم
خریدار بنده در تاریخ سی ام اردیبهشت موظف به پرداخت حدود 100 م جهت تحویل خانه به همراه مستاجر آن بوده اند که با 4 روز تاخیر در سوم خرداد با 5 میلیون پرداخت کمتر در اصل مبلغ بدون در نظر گرفتن 4 روز تاخیرشان مبلغ را شبا نموده اند و علی رغم آمادگی من خانه را تحویل نگرفته اند تا از من جهت محضر وقت بگیرند چرا که طبق توافقات مبایعه نامه تاریخ محضر جهت دریافت 100 م دیگر نهایی در بیست و دوم خرداد گذاشته شده اما از آنجا که ملک بنده دارای امتیاز وام مسکن بوده و بنده وام را به ایشان بخشیده ام تاریخ دقیق آماده شدن نامه بانک علی رغم استعلام ما از ریاست بانک نامشخص و بین 20 تا 40 روز به ما گفته شد از این رو تاریخ محضر را ما سقف 40 روز قرار دادیم با این شرط مذکور در مبایعه نامه که چنانچه دیرتر آماده شد تاریخ محضر تمدید شود و چنانچه زودتر آماده شد طرفین موظف به زودتر سند زدن و گرفتن می باشند اما علی رغم این شرط مندرج در مبایعه نامه و آماده شدن زودتر مدارک بانکی خریدار بنده در محضر حاضر نمیشود و خانه را هم به همین منظور تحویل نمیگیرد تا در روز چهلم به محضر بیاید و محضر هم به شرط مبایعه نامه کاری ندارد و صرفا میگوید تاریخ محضر ملاک ماست نه شروط مبایعه نامه .. اکنون من چه متنی باید جهت اظهارنامه بنویسم و چطور میتوانم طلب خسارت دیرکرد مبتنی بر شرط زودتر آماده شدن مدارک را از خریدارم طلب و وصول نمایم؟
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید فردا صبح می بایست اظهارنامه بدهم که به تعطیلات بعد فردا نخورم ..
با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

فاطمه اسدی نیا

فاطمه اسدی نیا :

استان :

سلام بر اساس بندهای مقرر در مبایعه نامه که در خصوص خسارت تاخیر هست در متن اظهارنامه از ایشان بخواهید پزداخت کنند در غیر اینصورت باتوجه به میزان مطالبه دادخواست را حسب مورد در شورای حل اختلاف یا دادگاه مطرح کنید