مشاوره حقوقی رایگان - حضانت پسر بعد از سن تکلیف

1_ سلام خدمت شما ببخشید می خواستم بدونم بعد از طلاق حضانت پسر به پدر داده شده است و مادر هم طبق دادگاه حق دارد هفته ای یکبار فرزندش را ببیند. در حال حاضر پسر در 16 سالگی است می خواستم ببینم اگر الان پسر از طریق قانونی اقدام نماید می تواند حضانت خود را تغییر دهد؟ 2_ و اگر خواست می تواند حضانت خود را نه به پدر و نه به مادر بدهد مثلا به عمو یا عمه بدهد؟ 3_ بعد جسارتا در صورتی که پسر با رضایت خود از پدر که حضانت پسر را داشته جدا شود نفقه و ارثی به پسر تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

خروج از سن حضانت پسر حضانت پسر حضانت فرزند نفقه پسر ارث پسر از پدر نفقه حضانت ارث