مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر

با سلام، دختری مجرد هستم که پدر و مادرم را از دست داده ام متاسفانه، مدتی است در شرکت خصوصی مشغول به کارم به صورت قراردادی، خواستم بپرسم اگر بیمه برای من رد شود مستمری من قطع میشود. باتشکر

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر در صورت رد شدن بیمه مستمری بازماندگان در صورت بیمه شدن مستمری دختر از پدر دریافت مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگان بیمه