مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دیه بیمه

با سلام و خسته نباشید؛
پرونده جرحی دارم که رای نهایی من (24درصد) اسفند 98 حضوری، صادر شد. تاریخ 15 اردیبهشت 99 پرونده بیمه رو نهایی تکمیل کردم و به من گفتن باهاتون تماس میگیریم اگه مشکلی باشه، الان یه ماه گذشته و وقتی پیگیری کردم گفتن 2ماه طول میکشه تا پروندتون چک بشه برا پرداخت، میگن سرمون شلوغه و طول میکشه. رسید برای تکمیل پرونده بهم نمیدن، یا تاریخ دقیق برای پرداخت بهم نمیگن.
اگه خیلی زمان ببره چطور میتونم جریمه دیر پرداخت رو بگیرم؟ الان چیکار کنم؟ به مشکل برمیخورم؟
اینم بگم که راننده فاقد گواهینامه هست و از بیمه استفاده میکنه.
خیلی ممنون که خوندید.

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام از اجرای احکام کیفری صادرکننده رای سوال کنید