مشاوره حقوقی رایگان - سهام شرکت ایران خودرو ...

درود و خسته نباشید، پدرم به همراه اینجانب مدتهاست از طریق شرکتی که پدرم اونجا کار میکرد سهام شرکت ایران خودرو ... که اون موقع اسمش خاور بود رو به صورت مقطعی خریداری کردیم، سر جمع حدود 70 هزار سهم داریم، ولی از روند سود دهی و قیمت سهام این شرکت هیچ اطلاعی نداریم ، اطلاع رسانی این شرکت بسیار ضعیف هست، به ساختمان اداری این شرکت هم زنگ میزنیم به نوعی مارو میپیچونن، بنده چطور میتونم به اطلاعات سهام این شرکت دسترسی داشته باشم، ممنون میشم

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنونم از راهنمایی و جوابگویی شما بسیاااااار متشکرم دوستان گرامی

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام شرکتها موظف به اطلاع رسانی وضعیت سود و زیان به سهام داران هستن. میتونید در مجامع عمومی سالیانه شرکت کنید یا با درخواست رسمی که شماره دبیرخانه میشه ازشون اطلاعات بخواید