مشاوره حقوقی رایگان - کسر حقوق زوج

با عرض سلام و ادب
ببخشید در راستای به اجرا گذاشتن مهریه تقاضای کسر حقوق از زوج را داشتم که کارهای اداری انجام شده است پول هم به حساب اداره ثبت واریز می شود منتها شرکت واریز کننده حواله های واریزی را به اداره ثبت تحویل نمیدهد و متاسفانه بعد از گذشت شش ماه هنوز پولی برای بنده نیامده است سوالی که داشتم این است که به چه صورت شرکت مذکور را مجاب کنم که حواله ها را برای حسابداری ثبت ارسال کند؟ با توجه به اینکه اداره ثبت پی گیری کرده است و نامه زده اند که حواله ها را باید تحویل بدهید اما باز ممانعت میورزند آیا به لحاظ قانونی می توانم اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

عدم واریز مهریه از حقوق همسر عدم واریز مهریه کسر از حقوق برای مهریه کسر از حقوق مهریه