مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق و مزایا

با سلام. ده سال قبل فرزند مادر و پدری در حین انجام وظیفه تیر میخوره. و فوت حین انجام وظیفه شاملش میشه. مادر تا سال 92 حقوق پسر رو از ارتش میگیره ولی از سال 93 قطع شده. لازم به ذکر هست که حقوق کامل به حساب مادر واریز میشده و پدر حقوقی براش واریز نشده. چون مادر سابقه بیمه داشته قبلا حقوق رو قطع کردن و به اسم حقوق بگیر تامین اجتماعی حقوقش قطع شده. ما مدارک بردیم و ثابت کردیم که حقوق بگیر نبوده.
حالا که درخواست دادیم حقوق وصل بشه میگن پدر در زمان فوت زیر 60 سال بوده و بهتون تعلق نمیگیره. و پدر سرپرسته.
کسی راجب این قانون اطلاعاتی داره؟ قانون 60 سالگی وقتی انجام میشه که فرزند فوت کرده و یا وقتی پدر به 60 برسه میتونه بره درخواست بده؟ اصلا اگر این مشکل بوده چرا چند سال بهشون حقوق دادن؟ فرزند اینها در حین انجام وظیفه فوت شده. راه حلی برای مشکلشون هست؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام اگر در زمان فوت فرزند پدر زیر 60 بوده استدلال ارتش صحیح هست. واریز از سال 89 تا 92 ناشی از زمان بر بودن نامه نگاریها در ارتش هست و نشان دهنده حق برای خانواده داغدار نیست.