مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

سلام خسته نباشید
پس از سه سال اثبات کرده ام بی گناهم و تبرئه شده ام و از شاهدانی که داخل بازپرسی بر علیه بنده شهادت داده اند شکایت شهادت کذب نمودم اما قاضی با استناد به ماده 650 گفته که شهادت کذب باید در دادگاه رسمی باشه اما شاهدان در بازپرسی شهادت داده اند و شاهدان را تبرئه کرده
برای اعتراض به این حکم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با صرف نظر از اینکه در مسایل کیفری تفسیر موسع جایز نیست و تفسیر باید مضیق و به نفع متهم باشد ولی به نظر من بازپرس مقام رسمی قضایی می باشد با عین حال حق تجدیدنظر خواهی دارید تجدیدنظر خواهی کنید

پرسشگر :

میشه یک لایحه اعتراضی برام بفرستید؟

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

سلام. درخواست تجدیدنظرخواهی نمائید با این عنوان که شهادت نزد مرجع قضایی بوده و مستند دادنامه قبلی در محکومیت شما قرار گرفته بوده است لذا رسمیت دارد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.صرف استناد به این موضوع قابل قبول نیست.تجدیدنظر خواهی کنید.یاالله

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام دادسرا و دادگاه و شهادت در محکمه چه در حضور باروری دادیار همگی مشمول شهادت در نزد مقام قضایی محسوب می‌شود لذا شما می‌توانید تجدید نظر کنید