مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و ضبط صدا

سلام بنده به یکی از خانواده شوهرم مرد هستش که قصد بهم زدن زندگی منو داره و تا حدودی هم موفق شد. از روی عصبانیت بهش زنگ زدم و شروع به فحاشی کردم بهم گفت صداتو ضبط کردم و البته گوشی خودم هم ضبط صدا داره متاسفانه صدای من واضح تر از صدای اون هست. بعد هر دو بهم و خانواده هامون فحاشی کردیم بعدش اون به من و خواهر شوهرم حرف یا تهمت اخلاقی( ناموسی ) داد که متاسفانه بنده هم خیلی عصبانی شدم به خانواده خودش نسبت دادم. خواهر شوهرم هم حاضره زمان شکایت من ازش شاکی بشه. بعدش وقتی شوهرم بهش زنگ زد جویای ماجرا بشه به شوهرم گفت زنت ... (فحش ناموسی) داد البته صداش تو گوشی شوهرم هست. گفته ازتون شکایت میکنم. 1. اول من شکایت کنم یا بزارم اون شکایت کنه؟ 2. در صورت شکایت مبنای شکایتم چی باشه که خودم محکوم نشم یا به خیر تموم بشه؟ 3. در صورت وجود مکالمه دو طرفمون چطوری کلا انکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنید. اگه بشه نوشتمو تو گروه نزارید. ممنون .

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.سعی کنید موضوع مصالحه آمیز حل شود اما شما می توانید شکایت کنید.البته برای اظهار نظر نهایی باید ویس را شنید که اگر الفاظ رکیک دلالت بر قذف کند علاوه بر توهین به اتهام قذف هم شکایت نمود.در صورتیکه توضیحات جای ابهام داشت می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل