مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تمکین

با سلام اینجانب در حدود دو ماه است که بعد از بحث لفظی با خانمم ایشان اجازه ورود به منزلی را که از اول ازدواجمون بصورت شریکی خریدیم ولی سند به نام ایشان هست نمیدهند و شکایت کیفری نیز نموده اند ولی دلیلی محکمه پسندی برای اثبات شکایتشان نداشته و الان من در این مدت نفقه ایشان را پرداخت میکنم آیا میتوانم دادخواست الزام به تمکین بدهم. با سپاس

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورتی که لوازم تمکین را فراهم نموده باشید می توانید.اگر مشاوره بیشتری نیاز است می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل