مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن زن دوم

باسلام لطفا یک وکیل مجرب جواب سوال منو بده من 3 ساله با شوهرم مشکل دارم الان 7 ماهه منو از خونه بیرون کرده و دیگه راه نمیده میگه مدرک نداری که من از خونه بیرونت کردم چندبار رفتم راه نداده همیشه با کارهاش رفتارش اذیت میکنه و دنبال مدرک جمع کرده چند ماه پیش با فشاری روانی که به من وارد میکرد میگفت بنویس من برم زن بگیرم چند ماه مدادم با فشار روانی و تهدید به من میگفت تا اینکه یک شب نوشتم و این دست نوشته رو بهش دادم و امضا کردم بعد از چند وقت وسط برگه ای که نوشته بودم پاره شده بود یکی ان را پاره کرده بود حالا میخواستم ببینم شوهر من میتونه زن دوم بگیره یا حتما باید اجازه ی من محضری باشه.؟؟؟؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام اگر رضایت نامه داده باشید بله در غیر اینصورت به این سادگی خیر