مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهر خواهر و برادر و خواهر زوجه

با سلام , ایا میتوانم علیه شوهر خواهر زوجه و برادر زوجه و خواهر زوجه خود بابت اینکه شوهر خواهرش در شروع زندگی ما دخالت دارد , در حدی که با فتنه گری برادر زوجه هم علیه من شسته و بعد با برادر زوجه امده و با هم دوتایی به زور زوجه را که برای خرید وسیله امده بود به منزل ما تهران با خود برده اند شکایت کنم , پدر و مادر زوجه فوت کرده اند , زوجه در حال حاضر منزل شوهر خواهرش هست , منزل شوهر خواهر زوجه همدان هست و بنده تهران هستم

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام خیر صرفا علیه زوجه میتوان از طریق اظهارنامه وطرح دعوی الزام به تمکین اقدام نمود