مشاوره حقوقی رایگان - انصراف فروشنده از انجام معامله

با سلام. ملکی را پسند کردم . بیعانه به بنگاه املاک دادم (5میلیون تومان) قرار شد پنج روز دیگر وکیل فروشنده در املاک حاضر شود تا مبایعه نامه بنویسیم. اما فروشنده منصرف شده است. من بابت تامین پول مورد نیاز معامله طلا و سکه فروختم و حالا ، بابت انصراف فروشنده در عرض همین یک هفته، متضرر شدم. فروشنده ادعا دارد چون مبایعه نامه ای نوشته نشده و فقط شفاها قول و قرار گذاشته شده، پس فقط باید مبلغ بیعانه را به من برگرداند. لطفا در خصوص تعیین تکلیف و درخواست ضرر من راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

انصراف فروشنده از معامله و پس گرفتن بیعانه پس گرفتن بیعانه معامله ملک بیعانه خرید ملک بیعانه ضرر و زیان