مشاوره حقوقی رایگان - حساب کردن روزهای دیر کرد تحویل خانه از مستاحر به موجر در پایان قرارداد

بنده اپارتمانی را به شخصی اجاره داده ام بصورتی که مستاجر خواهان تمدید قرارداد برای سال اینده را داشت ،، اما تنها 6 روز مانده به اتمام تاریخ قرارداد که تمدید کنیم اجاره نامه را یکدفعه مستاجر من خانه ای را خریداری کرده و با برخورد شدیدا خواهان پول پیش یا همان مبلغ قرض الحسنه خود را از بنده کرد و بنده نیز چون دستم خالی بود به تعدادی از مشاوران املاک سپردم که اپارتمان را سریعا اجاره دهند تا که پول ایشان را پس دهم،، ولی این مستاجر اکثرا برای نشان دادن خانه به مشتری ها کوتاهی کرده و بهانه گرفتن بیماری کرونا را میاورد و از سوی دیگر هر دقیقه طلب گرفتن پول پیش خود را دارد ،،، بگونه ای که بنده قیمت منزل را زیر قیمت گذاشتم تا زودتر اجاره رود الان که بنده اپارتمان را زیر قیمت اجاره دادم و نصف پول قرض الحسنه را به او بازگرداندم ،، ولی مستاجر بنده در تخلیه و تحویل ملک به من کوتاهی میکند و این در صورتی است که حتی 25 روز هست که از تاریخ اتمام قرارداد گذشته و هنوز تخلیه نکرده و میگوید اول باید تمام پولش پرداخت شود تا اسباب کشی کند و برود و این در صورتی است که من نصف پول رهن را به ایشان داده ام و نصف دیگر را بعد از تحویل کلید قرار شده پرداخت کنم و حتی در اجاره نامه ها پشت نویسی هم کرده ایم ،،، خلاصه 28 روز اضافی در اپارتمان من نشسته و قرار کرده فردا اسباب کشی کند و بعد از تحویل کلید مابقی پولش را بگیرد ،، حال سوال من این است:
ایا بنده میتوانم کرایه این 28 روز را حساب کتاب کنم و از طرف بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

سهیلا سلیمانی

سرکار خانم سهیلا سلیمانی :

سلام کاربر محترم بله شما می توانید علیه ایشان دادخوات اجرت المثل بدهید و در صورتیکه از تخلیه منزل خود مطمین نیستید می توانید مابقی پول را به حساب سپرده دادگستری بدهید و ابتدا برای ایشان اظهارنامه بفرستید و سپس علیه ایشان در صورتیکه دوشاهد مرد ذیل اجاره نامه را امضاء کره باشند دادخواست تخلیه فوری بدهید و همزمان دادخواست مطالبه اجرت المثل را نیز اقامه کنید