مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید. دختری هستم 23 ساله و 4 سال پیش به اجبار خانواده ام تن به ازدواجی دادم که اصلا میلی بهش نداشتم و تا الان ادامه داره علاقه حسی ندارم 1سالی هست بیشتره خانه پدرمم و نه بهم اجازه میدن درخواست طلاق بدم و نه سرکار همسرمم به اجبار میخان همشون منو بفرستن دوباره زندگی کنم با اون اقا بنظرتون من چیکار کنم؟ هیچکسیو ندارم پشتم باشه واقعا حق منی که زن هستم تو این جامعه چرا باید اینجور بشه به زور با کسی که نمیخایش زندگی کنی منتظر جوابتونم ... ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.طلاق عاطفی شاید از طلاق واقعی سخت تر باشد.برزخ زندگی متاهلی ومجردی همین وضعیت است.اگر بخواهید اقدام قانونی کنید می توانید مهریه خود را از طریق اجرای ثبت دنبال کنید....به هر صورت اگر فکر می کنید می توان با مشاوره تلفنی موضوع را بهتر ارزیابی نمود می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل