مشاوره حقوقی رایگان - احراز و تشکیل پرونده جانبازی

باسلام بنده سال 64 از شیراز به خدمت سربازی رفتم و در ژاندارمری جهرم آموزش دیدم و به سیستان وب لوچستان افتادم سال 64 و 65 به دلیل درگیری هایی که در سراوان و کل سیستان و بلوچستان با اشرار و قاچاق چی بود جزو منطقه حساب میشد و نیاز نبود یک سال بری جبهه اما من با تلاش و اسرار خودم به جبهه رفتم و در منطقه موسیان و زبیدات عراق در گردان 207 امداد ژاندارمری ادامه خدمت دادم و در بهمن 65 بر اثر ترکش خمپاره مجروح شدم و به بیمارستان صحرایی در زیر پل موسیان بستری شدم بعد 2 روز مجدد به خط برگشتم و در فروردین 66 به علت عفونی شدن جای ترکش به بیمارستان اهواز اعزام شدم الان رفتم برای گرفتن جانبازی با توجه به اینکه صورت سانحه دارم و نامه ای که مرتبه دوم به اهواز اعزام شدم که در آن قید شده مجروحیت بعلت اصابت ترکش خمپاره را دارم و یک نامه که قید کرده از تاریخ دیماه 65 تا 18 آذر 66 در منطقه عملیاتی بودم ولی در بیمارستان اهواز مدرک من نبود و گفتن که یا امحا شده یا گم شده و یا با یکسری مدرک دیگه سال 93 فرستادیم اداره بهداشت ارتش در تهران با وجود قانون بند الف قانون ماده 87 برنامه 5ساله ششم توسعه دولت برای جانبازان باید به من حداقل 5درصد جانبازی بدن ولی متاسفانه بهانه میارن که باید مدرک مداوا هم زمان داشته باشی من از شیراز اعزام شدم گردان 207 امداد ژاندارمری الان شده یگان ویژه خراسان رضوی از مشهد اقدام کردم و میگن تهران قبول نکرده باید چکار کنم به حقم برسم و ایا کسی میتونه وکالتمو قبول کنه و پرونده منو به نتیجه برسونه و اینکه هزینه اینکه اینکارو از صفر تا آخر کار چقدر میشه (( در نتیجه من 3تا مدرک دارم 1-صورت سانحه اصابت ترکش خمپاره 2- نامه ای که مرتبه دوم منو جهت مداوا اعزام کردن اهواز که در نامه قید شده اصابت ترکش خمپاره 3- نامه گواهی خدمت عملیاتی با ذکر تاریخ دقیق )) محل اعزام به خدمت از شیراز محل تولدم گردان 207 امداد آخرین محل خدمتم که الان یگان ویژه خراسان رضوی شده و محل فعلی زندگی من در جزیره کیش

پاسخ ها :

جانبازی در حین خدمت سربازی احراز جانبازی در سربازی احراز جانبازی جانبازی سربازی