مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حکم تخلیه برای مستأجر بدون قرارداد

باسلام
ملک خود را جهت اجاره به فردی تحویل دادم که قرار بود در اولین فرصت جهت تنظیم اجاره نامه اقدام نماییم که ایشان به بهانه های متعدد از این امر استنکاف نمود. (متن اجاره نامه تنظیم و در شبکه اجتماعی به تأیید دوطرف رسید اما به مرحله امضا نرسید).
وی پس از سه ماه واریز اجاره، درح ال حاضر شش ماه است که اجاره ای پرداخت ننموده است.
با توجه به اینکه عملأ قراردادی بین ما امضاء نشده، بنده میتوانم جهت تخلیه ملک اقدام کنم؟
آیا باید دنبال حکم تخلیه باشم یا خلع ید؟
باید به دادگاه مراجعه کنم یا شورای حل اختلاف؟
آیا میتوانم اجاره های معوق را به همراه هزینه های دادرسی طلب کنم یا خیر؟

پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگذارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که ودیعه نگرفته اید و سند مالکیت دارید دعوای خلع ید و در صورتی که ودیعه گرفته ابتدا دعوای اثبات وقوع عقد اجاره بعد تخلیه