مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان

باسلام و عرض ادب و احترام
من یک آپارتمان از یک سازنده بصورت پیش فروش خریداری کردم در قرداداد بین سازنده و مالک. مالک حق فروش را به سازنده داده. سازنده بعد از زدن اسکلت اعلام کرده که من توانایی ساخت دیگر ندارم آیا مالکیت من پا برجاست باتوجه به اینکه 2ماه به اتمام قرارداد مانده میتوانم دادخواست به دادگاه بدهم آیا من میتوانم واحد خودرا تکمیل کنم. باتشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام بمقدارثمن معامله ای راکه داده اید مالک قسمتی ازآپارتمان شدید برای تکمیل آپارتمان یاباید با فروشنده توافق کنید ویا ازطریق دادگاه ایشان راملزم به انجام تعهدنمایید